søndag, mars 06, 2011

Stua vår

er på tur å bli veeeldig fin! Jeg kommer til å legge inn bilde når den er helt ferdig, med ny sofa og greier. Har nesten gjort ferdig alt grunnarbeidet nå, er bare bittelitt igjen. Det går ikke så fort når man har tre barn hjemme og det ble mer grunnarbeid enn vi først regnet med. Men fint kommer det til å bli. Vi har ennå ikke bestemt oss om siste strøket skal få en lysere nyanse eller om vi skal beholde den vi har nå... Vanskelig det der. Vi må nok dra til malebutikken og se på prøver igjen, og så bestemme. Inni karnappen skal vi male hvitt, for med brunt der kommer det til å stjele for mye lys.
Lillemann ligger og sover søtt ute i vogna, storebror har nyss våknet av middagsluren og storesøster har fått neglelakk og neglepynt :) Hun maste hele dagen i går om jeg kunne fikse hennes negler, men det ble ikke tid til det. Men i dag har vi ordnet neglene mens storebror sov!
Mamma sitter nå på toget på tur hit. Det har vært stengt over fjellet pga lavinefare, men det er åpent nå, så da får man håpe at alt går bra og at de vet hva de gjør når de åpner jernbanen!! Vet i alle fall at hun har tatt med seg mat, frukt og vann og det er bra - i fall de blir stående å vente....
Jeg er passelig mør i kroppen i dag. Har en forkjølelse som sitter i, og kanskje noe mildvær og lavtrykk på gang. Jeg blir alltid trøtt og mør i kroppen når det blir lavtrykk eller om været skifter mye. Som ei skikkelig gammel kjerring: Kjenner det på gikta :DHar planer om å sette en brøddeig i dag. Det tar jo ikke lang tid, så det er egentlig bare å gjøre det, men lysten er ikke på rett plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar