lørdag, oktober 03, 2009

Long time no see...

Begynner å bli som det bruker dette... det er morsomt en stund, men så mister jeg totalt lysten til å skrive. Av ulike årsaker.

Vi skal kjøpe hus! Endelig! Ja, det vil si hvis vi vinner budgivningen da... Håper inderlig det. Huset er ikke i verdens beste stand/fineste, men det ligger akkurat der vi vil at det skal ligge, så det er perfekt i alle fall. Så på tirsdag eller onsdag vet jeg om vi er lykkelige huseiere.

Lillemann er 7 måneder nå, og han har sin fjerde tann på gang, han er livsfarlig i babysittern, han bøyer seg over kanten, så han må passes på. På golvet kan han ikke ligge uten tilsyn, for han ruller i 100 km/t! Det er tungt, for man får ikke gjort så mye. Noen gåstol er ikke aktuell, for han kan ikke sitte selv...
Har lurt på lekegrind, eller kanskje å flytte hans seng til stua. Akkurat nå er han fullt opptatt med å spise på en sokk! Det går ikke an å få han til å ha sokker på seg mer enn 5 minutter. De har en merkelig tendens til bare å forsvinne av helt ubemerket :)

Begge ungene er forkjølt, så lillepia har vært hjemme fra barnehagen denne uka. Det er ikke moro. Hun vil så gjerne dit, og hun har så enormt mye energi. En av årsakene til at vi trenger hus, så hun kan gå ut i hagen å leke når hun har lyst. Nå er det å gå ut mest når både hun og vi har lyst. Heldigvis er lillemann litt større nå, så det er mye lettere med ammingen, og han spiser også vanlig mat. Så da er man ikke så bundet hjemme lenger. Men hus er definitivt sårt etterlengtet og det føles som at nå MÅ det være vår tur. Vi kjøpte nesten et hus i samme område i januar, men der hadde vi måttet reparere med en gang, og takk og lov at det ikke ble det huset, med tanke på at jeg ble forløst med keisersnitt. Det er nok en mening med alt.
Det er innflytting i huset først i februar mars, og det er ganske lenge til, men da rekker vi å si opp leiligheten og ha loppemarked. For vi kan ikke ta med alle saker til det nye huset...

Nå skal jeg ta en kopp kaffe. Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Så spännande med budgivning! Hoppas verkligen att ni får huset, lycka till!!

    SvarSlett